URGENT

ESPORTS -Balanç positiu de la passada jornada esportiva a PLF.

Compartiu aquesta història
L’amateur A de PLF continuarà líder destacat una setmana més, després d’imposar-se clarament al susannec per 9 gols a 1. Els de casa sumen ja 44 punts.

En canvi el B, va perdre davant la Verdiblanca de Mataró per 4 a 2, pel que continuen a la meitat de la taula amb 16 punts.

Victòria contundent també dels cadets palafollencs que han guanyat aquests cap de setmana al camp del Masnou per 3 a 7. Els cadets sumen així tres punts més i ja en són 16, i s’acosten a la part alta de la classificació.

L’infantil B palafollenc va guanyar d’un gol fora de casa al Cirera. El resultat final del partit va ser de 2 a 3.
Els juvenils A van empatar a 4 en el seu desplaçament a Arenys de Mar, i ja sumen 15 punts a la classificació.

Pel que fa al futbol Sala, el cap de setmana també ens deixa bones notícies. La primera és que l’atlètic Sta. Maria va guanyar el seu desplaçament a Premià; Atlètic Premià 3, Atlètic Sta. Maria 4. Aquests tres punts ajuden als palafollencs a mantenir-se encara en primera posició de la taula amb 26 punts.
La segona bona notícia, és la victòria de l’altre equip palafollenc. El St. Lluís es va imposar a Cànoves per 5 a 7.

L’atlètic Sta. Maria ha ajudat al St. Lluís aquesta setmana a escalar posicions a la classificació, ja que el rival del Sta. Maria estava empatat a punts amb el St. Lluís, que ara ja té 21 punts, 5 menys que el líder.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics