URGENT

ESPORTS – L’Amateur de PLF acabarà la primera volta com a líder indiscutible de la seva classificació.

Compartiu aquesta història
Independentment del resultat d’aquests cap de setmana, l’Amateur A de PLF acabarà la 1a ronda com a líder en solitari de la classificació del grup 27 de la 3a territorial.
A més els palafollencs tanquen aquesta primera volta enfrontant-se al cuer de la taula, el Medinyà. Els gironins són últims amb 3 punts, i els de PLF tenen 44 punts.

El B també té un partit interessant ja que s’enfronten a un contrincant directe a la classificació. Els Palafollencs juguen a casa contra l’Arenys de Munt. Els de casa són 11ens amb 16 punts els mateixos que els rivals d’aquests cap de setmana, que són 10ens.

La 13a jornada de la categoria cadet enfronta al PLF contra l’Arenys de Mar. Aquests partit també és de màxima rivalitat a la taula. Els palafollencs tenen ara 16 punts un més que l’Arenys. Amb una victòria els palafollencs podrien escalar posicions. Ara com ara són 7ns.

L’infantil A podria escalar posicions i empatar a punts amb el seu rival de la jornada. L’equip a guanyar és el Masnou que té 3 punts més que els palafollencs però estan 2 posicions per sobre del de casa. Ara mateix els palafollencs són 6ens amb 18 punts i els del Masnou són 4ts amb 21 punts.

També interessant el partit de B, que és 11è amb 14 punts i s’enfronta aquest cap de setmana al Rocafonda de Mataró, que és 13è amb 12 punts.

En la categoria juvenil el PLF A descansa aquesta jornada, mentre que el B viatja a Vilassar de Dalt. Els de l’alt Maresme són 11ens i els palafollencs són cuers de la classificació amb 3 punts.

Els prebenjamins de PLF juguen els dos fora de casa. L’A a Blanes i el B a Sils, mentre que el benjamí aquesta setmana no té partit.
En futbol Sala els dos equips juguen demà al Palauet. El líder de la classificació, l’Atlètic Sta Maria ho fa contra el Llinars, el penúltim de la classificació. El St Lluís ho farà dues hores més tard contra el Premià, on la situació és més igualada. Els palafollencs són 3s amb 24 punts 6 més que el Premià.En bàsquet, els nois juguen al camp del Porqueres. Els palafollencs són 7ens i els gironins 7ens. Les noies ho tenen més facil. Aquests cap de setmana juguen contra el St Hilari, en camp gironí. Les palafollenques són 10nes i les de St Hilari 13nes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics