URGENT

Jordi Pujol considera que els socialistes han perdut l’oremus en alertar dels possibles pactes postelectorals de CiU.

Compartiu aquesta història
 

L’expresident català va ser ahir al migdia compartint una xerrada i un vermut amb una 40a de persones al local social de St. Genís.

Pujol va parlar sobre l’actual situació de Catalunya i va afirmar que per sortir de la crisi cal tenir un bon govern

I va criticar el Tripartit, del que va dir que ha estat un govern de lluites internes entre els tres grups polítics per tal de penjar-se les medalles. Per contra va assegurar que CiU no té una mentalitat de disbauxa.

Pujol ha criticat al candidat socialista, José Montilla, per assegurar que hi havia el perill que CiU pactés amb Esquerra o el PP, i ha recordat que qui ha pactat amb ERC durant 7 anys ha estat el PSC. Per això Pujol parla de pèrdua d’Oremus dels socialistes catalans.

Pujol ahir a St Genís,amb Marta Ferrussola al fons

Pujol va explicar que tan els socialistes com el PP volen que guanyi CiU, però no amb majoria per tal de poder condicionar el govern catala.

Sobre els populars Pujol va assegurar que el vot al PP no serveix per fer tirar endavant Catalunya. L’expresident recorda que el PP ha fomentat la catalanofòbia.

Pujol, que es va mostrar molt pròxim als assistents, es va acompanyar de la seva dona, Marta Ferrussola i pels candidats i actuals diputats de CiU al Parlament pel Maresme, Joan Morell i Josep Maymí.

Després del vermut popular. L’expresident va compartir taula amb militants i simpatitzants en un restaurant de PLF.

Pujol va arribar al nostre poble després d’un acte electoral a Tordera. Un acte que va seguir en Lluís Sabater.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics