URGENT

El PP del Maresme defensa la incorporació de l’exdirigent palafollenc a les llistes de Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

El president comarcal de la formació, Diego Sánchez, ha explicat avui a RP que és bo la reincorporació al partit de l’excap de campanya del PP de PLF , Servant Dovarganés, qui va protagonitzar una sonada sortida del partit ara fa un any.

Sánchez assegura que Dovarganés va marxar del partit només per desavinences amb el recurs presentat per la formació contra l’Estatut de Catalunya. Diu el dirigent comarcal que Dovarganés s’ha adonat ara del perquè es va recórrer el text estatutari i per això celebra la seva rectificació i la seva reincorporació al partit.

Sánchez, però, no ha volgut entrar a valorar el fet que Dovarganés es presenti ara a Malgrat de Mar, ni tampoc la seva sortida del partit a PLF, després d’un sonat enfrontament amb la junta local, qui li va obrir un expedient.

El president dels populars del Maresme ha sortit al pas de la denúncia que feia el líder de PXC a PLF, Xavier Carbó, que afirmava que el PP havia copiat el decàleg sobre immigració de la formació liderada per Josep Anglada. Segons Sánchez, el posicionament sobre immigració del PP no té res a veure, ni en el fons ni en la forma amb les premisses de PXC, a qui augura que no aconseguirà uns bons resultats a l’Alt Maresme.

En canvi Sánchez, que a més és regidor a Pineda, confia que el PP e PLF aconseguirà uns resultats històrics a la nostra localitat el proper 22 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics