URGENT

El Consell Comarcal posa en marxa un cicle de tallers per a productors i elaboradors agroalimentaris

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del maresme prepara, de cara als propers dies, un cicle format de 3 tallers adreçats a productors i elaboradors del sector agroalimentari.

Els tallers tenen per objectiu la millora de la gestió de l’empresa, la venda dels productes i la comunicació amb els clients, i es dividiran en un total de 8 sessions que es duran a terme des de finals d’aquest febrer i fins a finals de març.

La primera sessió, prevista pel 27 de febrer, serà la primera part del taller sobre negociació, encarat a treballar la venda dels productes, aprendre les fases del procés de venda i les habilitats per fer un bon tancament de negoci. La segona part d’aquest taller serà el dia 1 de març.

A partir d’aquí, el cicle seguirà amb taller sobre la fiscalitat de l’empresa, que es farà en 4 sessions els dies 6, 8, 13 i 15 de març, i un tercer taller centrat en la publicitat electrònica i la gestió d’internet en l’àmbit de l’empresa, que es durà a terme els dies 20 i 22 del mateix mes de març.

Totes aquestes sessions es faran a la Sala Vicenç Ferrer del Consell Comarcal del Maresme, l’avinguda Jaume Recoder de Mataró, en un horari de tarda, majoritàriament de 3 a 7 i puntualment, en algunes sessions, de 3 a 5.

Per participar-hi, el Consell Comarcal ofereix l’opció d’inscriure’s en tots els 3 tallers o bé només en un de determinat. Unes inscripcions que es poden realitzar a través del portal web del Consell, www.ccmaresme.cat.

 

Foto: CCMaresme.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics