Can Batlle valora amb satisfacció l’ús del parc de calistènia instal·lat al local

La instal·lació de Can Batlle
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara fa poc més de mig any, el desembre del passat 2019, el local jove Can Batlle de Palafolls estrenava un parc de calistènia als exteriors del local. Es tracta d’una instal·lació amb diversos elements que serveixen per entrenar diferents capacitats físiques a través del propi pes corporal, utilitzant moviments de tensió, dinàmics, explosius i introduint acrobàcies en la modalitat de free style.

La modalitat de la calistènia i street workout ha anat guanyant cada cop més adeptes, i Palafolls no n’ha estat excepció. Després d’aquests mesos amb el parc a disposició de la població, des del Can Batlle fan bon balanç de la seva utilització, ja que afirmen que ha tingut molt d’èxit entre els més joves, també durant aquests dies d’estiu.

En parla Miquel Roura, dinamitzador del local jove Can Batlle.

El parc de calistènia va ser una de les demandes fetes des dels mateixos joves usuaris del local, i està obert a persones de totes les edats.

Roura valora molt positivament l’ús que se’n fa, perquè no només hi passen persones que ja tenen per costum fer esport de forma regular sinó també altres persones que s’han interessat i iniciat en la pràctica gimnàstica.

D’altra banda, des de Can Batlle han informat també que la setmana que ve es posarà el punt i final al projecte Joves en Marxa, que a banda de les activitats de conscienciació a l’entorn de Palafolls també ha treballat pintant algunes parets del local i els mòduls de l’escenari. El Joves en Marxa s’acabarà aquest proper dijous després d’haver-se estat duent a terme al llarg de tot el mes de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics