URGENT

Els Naturalistes del Montnegre i la Tordera organitzen una conferència sobre el mussol comú a la Baixa Tordera

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, la Sala d’Actes de l’Escola de música i Dansa acollirà un nou acte organitzat per l’Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera. Es tracta d’una conferència sobre l’estat de conservació del mussol comú. Santi Poch, un dels membres dels Naturalistes del Montnegre i la Tordera ha detallat la importància de donar a conèixer la presència del mussol en el Maresme i en la Baixa Tordera i d’implicar els ajuntaments en la seva conservació. 

I, és que, un dels pilars de l’entitat és donar a conèixer l’estat en què es troben les espècies que estudien des del naturalistes. En aquest cas, l’objectiu de la trobada d’aquest dissabte és alertar sobre la situació del mussol comú. Segons avança Poch, aquesta és una espècie vulnerable a Catalunya que necessita protecció tenint en compte que el seu hàbitat natural és l’agrícola.

La trobada es durà a terme aquest dissabte 1 de juny a les 18:30h a la Sala d’Actes del MiD. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics