URGENT

Un conductor novell atropella a 4 dones i a un nadó a Lloret de Mar.

Compartiu aquesta història
Una de les dones, de nacionalitat boliviana i mare del nadó, es troba ferida de gravetat. Ella, el seu nadó i 3 dones més van ser envestides per un cotxe mentre esperaven creuar un pas de vianants en una cruïlla de Lloret de Mar.
El conductor d´un Hyunday Lanta vermell amb matrícula de Girona, que portava la L de conductor novell, va perdre el control del cotxe a causa de la seva inexperiència i també pel fet de circular a més velocitat de la recomanada, segons va considerar el regidor en funcions de Seguretat Ciutadana a Lloret, Ignasi Riera .
Al voltant de les 12 del migdia d´ahir, el conductor, un jove veí de Lloret, circulava per l´avinguda en direcció a Tossa, i en una maniobra per avançar una furgoneta a l´altura del pas de vianants va perdre el control del vehicle i va envair la vorera i va envestir al grup de vianants. Una de les dones va perdre el coneixement a conseqüència del cop, continua en observació i amb pronòstic reservat a l´hospital de Blanes. Pel que fa al nen, l´impacte el va fer saltar del cotxet infantil, però no va rebre ferides greus. La resta de dones, dues de nacionalitat espanyola i una darrera italiana, van ser també ingressades a l´Hospital Comarcal. El conductor no va resultar ferit i va ser interrogat per la Policia Municipal de Lloret.
DIARI DE GIRONA

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics