URGENT

Qui som

Ràdio Palafolls és l’emissora municipal del municipi de Palafolls (BCN).

La nostra missió és la de servei públic, és a dir no es busca un rendiment lucratiu, sinó esdevenir una eina útil a la població.

Tractem de Palafolls, Malgrat, Tordera, Blanes,… i tots els municipis de la nostra àrea, i ho fem des de la proximitat. La proximitat no està renyida amb la qualitat de continguts. Som una emissora que busca sempre el perfeccionament de servei; per que volem ser-te útil en el teu dia a dia.

Per desenvolupar el seuservei públic, Ràdio Palafolls es basa en tres pilars bàsics:

Per una banda, l’emissora té el deure d’informar sobre l’actualitat de Palafolls i comarca. Ho fa en els informatius, els butlletins horaris, i els programes especials en què s’expliquen les notícies del nostre municipi. Es caracteritzen per ser informacions pròpies, independents i objectives. De fet Ràdio Palafolls és l’únic mitjà de comunicació amb informació diària sobre el municipi, amb total credibilitat.

Triem acuradament els èxits des de la dècada dels 60 fins als temes més actuals. A més els emetem seguint uns criteris que fan de la nostra selecció musical, una de les més destacades del dial català.

L’emissora ofereix un ampli ventall de programes, concursos, entrevistes i magazines per compartir amb els nostres ciutadans les inquietuds i els coneixements de Palafolls. La majoria d’aquests programes els fan col·laboradors, sense compensació econòmica. Aquest fet fa que, a banda de ser una eina útil per als oients receptors, també ho és per als qui volen desenvolupar un programa a l’emissora.

Història de la ràdio.         Els nostres estudis.         Anuncia’t a Ràdio Palafolls.