
Les obres de reforma dutes a terme en aquest carrer del barri de Sant Lluís en els darrers mesos ja han arribat al seu punt final.
Després de gairebé mig any de treballs, a dia d’avui només queden alguns materials utilitzats durant les obres, però el resultat final de reurbanització del carrer ja es pot apreciar.
Les voreres i l’asfalt ja estan al mateix nivell, per la qual cosa el carrer s’ha convertit en una zona de convivència entre vehicles i vianants, i s’ha reasfaltat tota la calçada.
Uns treballs que, un cop acabats, han generat diversitat d’opinions entre els veïns del mateix carrer Folch i Torres. Hi ha veíns que els agrada el canvi i d’altres que lamenten les molèsties durant els treballs. Molèsties sobretot en la dificultat d’aparcar a la zona, mentre han durat les obres, però també ara, que vorera i calçada estan a la mateixa alçada.
D’altres consideren que el consistori els va consultar tard sobre el projecte de reurbanització del carrer, i creuen que es va tirar endavant abans d’hora.
Una mostra d’aquesta diversitat d’opinions són els testimonis de la Míriam, la Maria Teresa i la Isabel.

Les obres de reurbanització del carrer Folch i Torres han canviat per complet la fisonomia d’aquest cèntric carrer de Sant Lluís; una renovació que, en alguns punts, encara es fa més palesa, com per exemple la plaça de la Fesola.
Aquest espai, entre els carrers Sant Miquel i Sant Lluís, era considerat per l’Ajuntament com un cul de sac, i ara s’ha obert per tal de donar continuïtat al carrer Folch i Torres i facilitar la mobilitat. Precisament en aquest punt és on s’han creat algunes places d’estacionament, que en breu es podran ja usar.
A la vegada, les obres incoroporen nou arbrat i vegetació, nou mobiliari urbà i també una senyalització renovada, entre d’altres actuacions. Alguns d’aquests elements, però, resten encara pendents de col·locar.
Les obres de reurbanització del Carrer Folch i Torres tenien un termini d’execució incial de 3 mesos, tot i que s’han acabat allargant.
El seu cost aproximat, de 146.500 euros, ha estat finançat per la Diputació de Barcelona.