Malgrat ja disposa de servei de recollida de gats al carrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir el migdia es va reunir la Junta de Govern de l’Ajuntament de Malgrat, que entre d’altres qüestions va adjudicar el nou servei de recollida de gats domèstics o perduts al carrer.

Aquesta decisió arriba després es tanqués l’espai que fins fa dos mesos s’encarregava de la cura d’aquests animals, que gestionava l’entitat Amics dels Animals de Malgrat i que, segons el consistori, no podia continuar obert degut a la manca de permisos i condicions adequades.

En aquest sentit, el regidor de Salut Pública de l’Ajuntament malgratenc, Jofre Serret, ha explicat que el nou servei es posa en marxa amb la voluntat que sigui una “reordenació” d’aquest àmbit, que fins ara no havia existit.

Ara, aquest servei s’ha contractat a una empresa externa, l’Associació Por Ellos, que s’encarregarà a partir d’ara de la recollida dels gats que es trobin al carrer.

Són declaracions de Serret a aquesta emissora.

El servei que prestarà l’associació inclou la recollida del gat, una visita mèdica, i diversos procediments per la seva salut i posterior cura, durant els dies que sigui necessària la seva atenció al centre.

Serret, que ha volgut agrair a l’Associació Amics dels Animals la seva tasca anterior en la gestió de l’antic espai on es tenia cura dels gats, ha explicat que el servei ja va incloure’s en els pressupostos d’enguany, però que fins ahir dimarts no es va poder adjudicar la contractació del servei, que era el primer pas.

A la mateixa junta de govern celebrada ahir al migdia, l’equip de govern de Malgrat també va fer un altre pas en aquest àmbit de la gestió dels animals al municipi. En aquest sentit, es va sol·licitar una subvenció a la Diputació de Barcelona per poder tenir un control de la població de gats urbans i suburbans, amb l’objectiu de valorar si és adient o no establir colònies controlades de gats al municipi.

 

Foto: naturesource.blogspot.com.es

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics