URGENT

La piscina de Palafolls obrirà el proper dissabte

Compartiu aquesta història

La piscina de Palafolls ja té data d’obertura i serà més aviat que anys enrere. L’any passat, per exemple, la piscina va obrir el 26 de juny, enguany ho farà demà passat, és a dir el 22 de juny. La temporada de piscina també s’allargarà per darrere i, és que, l’equipament no tancarà fins al 15 de setembre. El primer i l’últim dia, com és habitual, es farà una jornada de portes obertes i entrada gratuïta per tothom. 

Aquesta obertura anticipada coincideix amb la nova gestió integral que es farà de la piscina per part de l’empresa que ha guanyat el concurs de gestió de l’equipament palafollenc. En aquest sentit, des del consistori recorden que ara serà aquesta empresa qui gestionarà tot el que estigui relacionat amb la piscina. Ho ha detallat Marta Alabart, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Palafolls. 

Pel que fa als preus de les entrades i dels abonaments, seran els mateixos que l’any passat tal com ho marca l’ordenança reguladora de la piscina. L’entrada diària a a piscina serà gratuïta pels infants fins a 4 anys; costarà 2’50€ dels 5 als 14 i a partir dels 15 serà de 3’50€; i els jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional hauran de pagar 2€. Els abonaments, per la seva banda, podran ser unipersonals o familiars per a dos o més membres de la mateixa unitat familiar. 

En aquest sentit, les persones interessades en comprar l’entrada o algun dels abonaments, hauran d’acostar-se fins a la mateixa piscina per a sol·licitar-los. 

Quant a l’horari d’obertura, aquesta estarà oberta cada dia a partir de les 10h i fins a les 19:30h, tot i que l’horari de bany serà fins a les 19h.  Des del consistori recorden que des de l’Ajuntament ja no és gestionarà cap sol·licitud relacionada amb la piscina i recomenanen, juntament amb l’empresa gestora, que les persones interessades en adquirir els seus abonaments ho facin el proper dia 22. 

Durant aquesta jornada, detallen, els treballadors de la taquilla podran gestionar millor tots els abonaments, tenint en compte que és jornada de portes obertes i no hauran de vendre entrades també.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics