Palafolls celebra demà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà divendres, dia 28 de juny, se celebra arreu del món el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que reivindica l’orgull de ser de qualsevol persona, sigui quin sigui el seu sexe biològic, la seva orientació sexoafectiva, la seva identitat sexual o el seu rol de gènere.

A Palafolls, igualment com en d’altres municipis de la nostra zona i d’arreu del territori, s’ha preparat una jornada amb activitats per commemorar aquesta data.

A les 11 del matí, l’Ajuntament de Palafolls penjarà una pancarta i una bandera de l’Arc de Sant Martí, símbol del moviment LGTBI, a la façana de l’edifici consistorial, i acte seguit es baixarà fins a la plaça del Fòrum Palatiolo, on es pintaran dos bancs de colors i es llegirà un manifest.

Ho ha explicat Susanna Pla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Per la lectura del manifest de demà, l’Ajuntament fa una crida a la participació ciutadana, i ofereix l’opció que qualsevol palafollenc o palafollenca que ho desitgi pugui llegir-ne un fragment. En aquest cas, la regidora explica que cal que es posin en contacte prèviament amb l’Ajuntament o bé que demà mateix s’adrecin a l’acte de la lectura del manifest.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics