URGENT

El candidat d’ERC a Tordera, Bernat Costas, diu que la presentació de Valentí Agustí a l’alcaldia de PLF és una mala noticia per la democràcia

Compartiu aquesta història
Costas ha opinat en el seu blog psobre la política palafollenca. Costas fa referència a una notícia publicada al punt diari el mes de novembre, en la que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, reconeixia que es tornava a presentar per que era incapaç de deixar-ho.A Costas li sembla un pèssima notícia pels palafollencs, pels maresmencs i per la democràcia que algú pugui decidir concórrer a unes eleccions municipals perquè està enganxat al poder. Després de 24 anys de ser alcalde, Costas creu que no deu ser fàcil replantejar-se la vida, però la situació personal de l’alcalde, segons el dirigent Torderenc, no ha de condicionar la vida dels ciutadans.

Bernat Costas (a la fotografia) ha començat aquest cap de setmana els actes de precampanya en aquesta població, amb la presentació de l’eslogan electoral; Per Tordera Per tu. Segons Costas fan política per voluntat de servir al poble. El candidat, que porta quatre anys a la llista d’ERC i es va convertir en el primer regidor republicà a l’Ajuntament, ha apostat per la racionalització del creixement de la localitat, per mantenir un “municipi habitable”. D’altra banda, el secretari general d’ERC i Conseller de Governació, Joan Puigcercós, va assegurar divendres a Arenys ,que la N-II és “la vergonya de Catalunya”. Segons Puigcercós “si la N-II estigués a Toledo això ja estaria resolt”, i va suggerir que “potser s’hauria de plantar en manifestació a Madrid per exigir solucions”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics