URGENT

ESPORTS CAP DE SETMANA

Compartiu aquesta història

L’amateur A de PLF, líder de la classificació en solitari, pot augmentar la distància al capdavant de la taula. Aquesta setmana, en la 14a jornada s’enfronta a casa contra el Farners. Els palafollencs tenen 35 punts, i encara no ha perdut cap dels partits que ha disputat, mentre que el Farners és 4t amb 24 punts.

L’amateur B en canvi s’enfronta, també a casa contra el Mataronesa. Els de casa, en les 11 jornades disputades, són 11ens amb 13 punts, mentre que els de Mataró, tenen 5 punts més, 18, i són 8ens a la classificació.

Els Cadets de PLF s’enfronten al St Vicentí, en camp contrari. Els palafollencs es mantenen en una còmode 9a posició amb 10 punts, i el St Vicentí és 4t amb 17 punts.

Molt interessants els dos partits de la categoria Infantil. El PLF A s’enfronta a casa contra el La Salle Premià. La diferencia de punts entre els dos equips és de sols 4 punts. Els palafollencs són 5ens amb 17 punts i els de Premià són 9ens amb 13.

L’infantil B podria escalar posicions aquesta jornada ja que s’enfronten a un rival directe a la classificació, el Llavaneres. Els palafollencs són 14ens amb 8 punts, mentre que el Llavaneres és 13e amb 9 punts. El partir es jugarà al camp del Llavaneres.

La desena jornada de la categoria Juvenil enfrontarà al Premià de Dalt contra el PLF A, i el B jugarà a casa contra el Masnou. El PLF A, que és 9e amb 11 punts jugarà al camp del Premià que és 3r amb 8 punts més que el PLF.

El B tindrà una nova oportunitat de sumar els primers punts de la temporada contra un Masnou que és 11e amb 9 punts.

Pel que a la segona Fase Comarcal Prebenjamí, els dos equips palafollencs juguen dissabte al camp de futbol de PLF. L’A ho farà contra el Breda. Tots dos equips tenen 3 punts en aquesta fase, mentre que el B, que també té 3 punts jugarà contra el Maçanet que encara no ha sumat cap punt en aquesta fase.

El Benjamí palafollenc jugarà també a casa contra el Farners. Els de casa no han sumat cap punt encara i el Farners té 6 punts.

En Futbol Sala, els dos equips palafollencs juguen demà dissabte. El Líder de la classificació l’Athletic Sta Maria juga al Palauet a les 4 de la tarda contra el Vallgorguina, que és 11e a la classificació. El St Lluís jugarà també demà a ¾ de 3 de la tarda al camp de L’enlleurat Mataró. Els de casa són 8ns amb 12 punts i els de Mataró 12ens amb 7 punts.
En bàsquet, els nois juguen a casa contra el Lloret, i les noies ho faran també al Palauet contra l’escala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics