URGENT

Teresa Verdaguer encapçalarà de nou la llista d’ERC a Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

Així ho va decidir a principis de mes l’executiva del partit a la població.
ERC és la segona força política a Malgrat després del PSC de Contxita Campoy.
Teresa Verdaguer, de 51 anys, ja va va encapçalar per primer cop el 2003 la llista d’Esquerra a Malgrat, aconseguint passar d’1 a 4 regidors i situant el partit com la segona força a l’Ajuntament aconseguint més de 1500 vots, que representaren més del 21% dels vots, i 4 regidors, 3 menys dels aconseguits pel pSC que va aconseguir 7 regidors.

Amb Verdaguer, ja es coneixen els caps de llista de les diferents formacions amb representació municipal a Malgrat.

Repeteixen cap de llista PSC, amb Contxita Campoi, ERC, amb Verdaguer, Ciu amb Neus Serra i ICV amb Josep Maria Lasheras. L’única novetat és el cap de llista del PP, Miguel Muñoz, un jove que va viure 15 anys a PLF, abans de traslladar-se al 2001 a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics