URGENT

ESPORTS – Desplaçaments senzills a priori per als dos equips palafollencs de Futbol Sala.

Compartiu aquesta història
L’atletich Sta Maria, que és líder de la classificació amb 23 punts, juga aquesta setmana a la pista de l’athletic Premià , que és 8e a la classificació general amb 15 punts. També a priori sembla senzill l’enfrontament que es jugarà a Cànoves entre l’equip local i el St Lluís de futbol Sala. Els palafollencs són 4ts amb 18 punbts i els de Cànoves són 14 amb sols 2 punts.
Els dos partits es jugaran demà dissabte a les 10 i a les 6 de la tarda respectivament.

Pel que fa al futbol el PLF A de la categoria amateur, jugarà a casa contra el sussannec. Aquesta és una bona oportunitat pels palafollencs per distanciar-se encara més al capdavant de la classificació. Els de casa són primers amb 41 punts, 7 més que el segon classificat, i els de Sta Susanna són 10ens amb 22 punts. En B en canvi té un partit més complicat. S’enfronta al 3r classificat, la verdiblanca de Mataró. Els palafollencs són 10ens amb 16 punts.

En la categoria Cadet, el PLF juga aquesta jornada al camp del Masnou, que és 11e. Els palafollencs són ara mateix 7ens amb 13 punts.

Els equips que ho tenen més complicat són els de la categoria Infantil. L’A, que és 6e juga a casa del 2n classificat el Pineda, tot i que només els distancien 5 punts. El B que és 13 amb 11 punts juga a casa del Pineda, el primer de la taula amb 25 punts.

La 12 jornada de la lliga juvenil ens deixa dos partits per aquests cap de setmana amb participació palafollenca. Els dos contra l’arenys de Mar. L’A de PLF juga fora contra l’Arenys A. Els arenyencs son 6ns amb 24 punts i els palafollencs 8ns amb 14. El PLF B i l’Arenys B juguen al nostre municipi. Els dos es troben a la part baixa de la classificació. Els de casa són últims, sense haver sumat encara cap punt i els d’Arenys són 13ens amb 6.

En la segona fase del campionat comarcal els Benjamins palafollencs juguen a casa contra el Farners, mentre que el prebenjamí A ho farà contra el Sils i el B contra el Blanes.

En Bàsquet; els nois que són 13ns amb 3 victòries i 9 derrotes s’enfrontem amb la Bisbal, que tenen un bagatge de 6 victòries i 6 derrotes.Les noies que també són 13ns, amb 2 victòries i 6 derrotes juguen contra el pitjor equip de la lliga, el Santjoanenc, que encara no han conegut la victòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics