URGENT

L’ajuntament de PLF comprarà 25 contenidors soterrats per col·locar arreu del municipi i substituir els ja existents.

Compartiu aquesta història

Contenidors com els que comprarà el consistori

Des que es van començar a utilitzar els contenidors soterrats en algunes poblacions, el seu us s’ha anat generalitzant, i ja es poden trobar en la majoria de poblacions veïnes, com Tordera, Malgrat o Calella. A PLF els primers van ser els del carrer Francesc Macià, davant del Teatre municipal i a poc a poc s’han anat instaurant en diferents punts del centre de la població.

Ara el consistori palafollenc ha tret a concurs la contractació de 25 contenidors, que estaran disponibles en un mes i mig segons indica el ple de condicions que es pot consultar a traves de la plana web del consistori.

Per a aquests contenidors es destinarà un pressupost base de 168.000 €.
Es tracta de 5 mòduls de 5 contenidors cadascun, tres per a rebuig, un per a paper, un per a vidre i un per envasos.
Aquests 5 mòduls es col·locaran en diferents indrets del municipi com ara al carrer St. Miquel, a la plaça la fessola al barri de St. Lluís o a la travessera de les Esplanes, a la zona de la biblioteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics