L’ajuntament de PLF comprarà 25 contenidors soterrats per col·locar arreu del municipi i substituir els ja existents.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Contenidors com els que comprarà el consistori

Des que es van començar a utilitzar els contenidors soterrats en algunes poblacions, el seu us s’ha anat generalitzant, i ja es poden trobar en la majoria de poblacions veïnes, com Tordera, Malgrat o Calella. A PLF els primers van ser els del carrer Francesc Macià, davant del Teatre municipal i a poc a poc s’han anat instaurant en diferents punts del centre de la població.

Ara el consistori palafollenc ha tret a concurs la contractació de 25 contenidors, que estaran disponibles en un mes i mig segons indica el ple de condicions que es pot consultar a traves de la plana web del consistori.

Per a aquests contenidors es destinarà un pressupost base de 168.000 €.
Es tracta de 5 mòduls de 5 contenidors cadascun, tres per a rebuig, un per a paper, un per a vidre i un per envasos.
Aquests 5 mòduls es col·locaran en diferents indrets del municipi com ara al carrer St. Miquel, a la plaça la fessola al barri de St. Lluís o a la travessera de les Esplanes, a la zona de la biblioteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics