URGENT

Jordi Pedemonte serà finalment el cap de llista d’ERC a PLF.

Compartiu aquesta història
Després de diferents rumors i noms, Pedemonte serà qui encapçalarà la llista republicana al nostre municipi.

Pedemonte, és regidor a l’ajuntament de PLF des de mitjans de l’any passat, quan Carme Xart va renunciar a la regidoria per motius de salut.

ERC va treure a les passades eleccions del 2003 el primer regidor des de la restauració democràtica, en la persona de Carme Xart. Els republicans van aconseguir més d’un 11% dels vots i esdevenint la quarta força política del municipi, a 50 vots del PP de PLF, que té dos regidors.

Pedemonte assegura que els objectius d’ERC és canviar certes dinàmiques del municipi, com ara les obres faraòniques.

Pedomonte, de 32 anys, liderarà una llista que no està tancada, però el mateix alcaldable ha destacat que les persones que constituiran la llista dels republicans són persones molt qualificades i preparades.

Amb aquesta ratificació, les formacions palafollenques amb representació municipal ja han perfilat els seus caps de llista. Així repeteixen alcaldable el PSC amb Valentí Agustí i el PP amb Òscar Bermán, mentre que CIU i ERC estrenen cap de llista amb Xavier Dalmau i Jordi Pedonte respectivament.
Encara falta saber la persona que encapçalarà la llista d’ICV, que es presenten per primer al nostre municipi en els comicis del proper 27 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics