URGENT

L’ACA destinarà 413 mil € a millores de les lleres de la demarcació denominada Tordera- Besos

Compartiu aquesta història

Aquesta és la partida més alta de les actuacions que s’han de fer a diferents lleres.
La accions a la zona Tordera – Besos inclouen un total de 69 actuacions en diferents cursos fluvials de rieres.
Les actuacions que ha de dur a terme L’ACA prop del nostre municipi en destaquen, les accions al rec viver i a la Riera de PLF, totes dues a Malgrat de Mar, al torrent del correu o el de Mas Roger a Pineda de Mar, i l’actuació a la Riera de St Daniel al seu pas tan per Tordera com per Blanes.
A la nostra població no hi ha cap actuació prevista per l’ACA.

Les actuacions del Programa són actuacions de manteniment preventiu i millora de les lleres, tant des del punt de vista ambiental com hidrològic–hidràulic, i també actuacions d’urgència, fruit de situacions puntuals que requereixin una resposta ràpida per part de l’ACA.
D’altra banda, l´ACA desina també 1,27 milions d´euros a reparar els danys causats pels aigüats de l´any 2006 que van provocar la necessitat de restaurar el medi i retirar els obstacles vegetals de la llera de manera urgent per garantir-ne el funcionament correcte i el
desguàs hidràulic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics