URGENT

La biblioteca de PLF acollirà el primer acte cultural i literari abans de la seva posada en funcionament.

Compartiu aquesta història

– A la fotografia, interior de la biblioteca. FOTO: Carles Gorini

El proper 24 de febrer es presentarà un llibre sobre la pròpia biblioteca de PLF, dins la biblioteca.

El llibre escrit per Carles Gorini es titula “La biblioteca pública Enric Miralles” i es presentarà el dissabte 24 de febrer a les 5 de la tarda dins la biblioteca municipal, que encara estarà en procés de preparació per obrir al públic a mitjans de març, com ja va avançar aquesta emissora, i ara ja reconeix la web de la diputació de BCN.

Serà una bona ocasió per conèixer com serà finalment la biblioteca dies abans de la seva obertura definitiva.

Gorini, que és Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i va ser editor de la revista de Ferrocarrils entre el 1998 i el 2004, ha obert un blog a internet des d’on segueix des del maig del 2006 la informació de la biblioteca pública del nostre municipi, amb articles de reflexió o informació sobre el mateix Miralles o l’arquitecte que ha seguit les obres.

Consulteu el blog de Carles Gorini : http://labibliotecadepalafolls.blogspot.com/

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics