URGENT

Joaquim Nadal veu urgent solucionar els problemes de la N2

Compartiu aquesta història

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha comentat en una visita al Maresme que la solució per la N2 és ‘urgent’ i ha anunciat que a finals d’abril es licitaran les obres d’un dels accessos de Mataró als futurs laterals de l’autopista C-32, alternativa adoptada a la capital de comarca. Mataró farà passar el trànsit de la carretera N-II per uns laterals que correran en paral·lel a l’autopista C-32. Aquesta mesura és coneguda des de fa mesos i és també una proposta del Ministeri de Foment per a la resta de municipis de la comarca, que estudien si traslladar la N-II als laterals de l’autopista és la millor alternativa.

Una de les propostes de Foment era traslladar la n2 seguint l’autopista fins a Pineda i després donava 4 opcions diferents per enllaçar-la amb el desdoblament de la carretera a Tordera. 3 de les 4 opcions passaven per St Genis de PLF. L’Ajuntament de PLF ja es va manifestar contrari a les 4 opcions i en ple municipal va aprovar demanar a la Generalitat la gratuïtat de l’autopista C32, per evitar una nova carretera al costat de l’autopista.En tot cas les obres de la solució per Mataró podrien començar aquest mateix any, segons ha anunciat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), Joaquim Nadal. que ha explicat que aquest compromís l’ha adoptat amb l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, en una reunió aquest mateix dilluns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics