URGENT

Malgrat de Mar inaugurarà aquests diumenge l’ampliació del parc Francesc Macià.

Compartiu aquesta història
La inauguració d’aquesta ampliació, que deixa el parc amb 30 mil m2, es farà amb la presència de la consellera de treball Maria del Mar Serna i el director del servei d’ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, ja que l’obra s’ha realitzat a partir de l’escola taller i el taller ocupacional del municipi.Aquests tallers de Malgrat també ha realitzat la plaça dels bombers i les pistes de petanca del camp de la figuera, i és per això que s’aprofitarà aquets diumenge per inaugurar-ho tot.

 

Imatge del parc Francesc Macià de Malgrat (Foto:ajmalgrat.es)

Així les autoritats es concentraran al consistori malgratenc diumenge a 2/4 d’11 del matí des d’on agafaran un autocar per anar inauguran, primer el camp de petanca, després la plaça dels bombers, situada davant del parc dels bombers de Malgrat de Mar, i per últim l’ampliació del parc Francesc Macià, que aquests dies rep els últims retocs.
La inauguració del parc Els alumnes i monitors dels l’escola talleri del taller ocupacional participaran també en la celebració, que inclourà un gran espectacle infantil i que acabarà el mateix diumenge a les 2 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics