URGENT

Avui dimecres cendra, acaben les festes de Carnaval a la majoria de pobles, però encara hi ha municipis on s’ha de començar

Compartiu aquesta història
És el cas de PLF, que celebra la seva rua aquests proper dissabte.
També dissabte es celebra el Carnaval de l’Alt Maresme, organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Pineda i Calella que enguany arrriba a la 8ena edició. Aquest Carnaval reparteix prop de 12 mil € en premis per les comparses i grups guanyadors que participen a la rua. El guanyador s’emporta 2700 euros. En total els premis sumen prop de 12 mil euros. El carnaval, que resulta de la fusió de dues de les rues més importants del Maresme, la de Calella i la de Pineda, té una participació important i de gran nivell, a tenor dels premis que es donen.

Cartell del carnaval de l’Alt Maresme

El Carnaval de l’Alt Maresme es fa aquest dissabte i començarà a les 8 del vespre al Poblenou i arribarà al C/Església de Calella. A les 11 de la nit hi haurà el ball amb l’Orquestra Selvatana i es farà l’entrega dels premis a la fàbrica Llobet i Guri de Calella on s’acabarà la festa.

I 7000 € en premis es repartiran també dissabte a Maçanet de la Selva entre premis i obsequis als participants de la rua de Carnaval d´aquest any. Aquesta és la primera vegada que s´atorgaran premis a les millors carrosses i comparses. La comissió de festes Cabrapoma va explicar al final de la rua es farà una concentració de carrosses i comparses davant del pavelló i es premiarà, per primer cop, la carrossa o comparsa que faci més gresca durant aquesta exhibició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics