URGENT

CIU demanarà demà a Mataró que es traspassi la gestió de RENFE a la Generalitat.

Compartiu aquesta història

La federació aplegarà demà a la tarda als alcaldables de CiU del Maresme a la Plaça Miquel Biada de Mataró, davant de l’estació per explicar als usuaris de Renfe de quina manera poden canalitzar el malestar pel mal funcionament de la xarxa de trens.
Els alcaldables lliuraran als usuaris d’aquest servei, més de 70.000 maresmencs segons dades del 2005, un targetó on se’ls explica de quina manera poden fer arribar el seu malestar sobre el mal servei de Rodalies.

Un dia en el que, de nou, cal parlar de problemes amb Rodalies Renfe, però en aquests cas la linia que uneix BCN i St Vicença de Calders. Una baixada de tensió a la catenària ha provocat problemes des de primera hora i encara no s’ha resolt. Això ha provotcat enderrariments a totes les línees de Rodalies Renfe a BCN.

També demà el portaveu de CIU al congrés, Jordi Jané, demanarà a la ministra de foment, Magdalena Alvarez, que expliqui les mesures que el seu departament oferirà per erradicar els punts negres a les carreteres catalanes, com és el cas de la N2 al maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics