URGENT

Avui acaba el termini de pagament de les contribucions especials corresponents a les obres de clavegueram de Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

Després que s’acordés establir una prorroga d’un mes, avui 22 és la data límit per als parcel.listes de Ciutat Jardí per pagar les contribucions que han de permetre la construcció de l’entrellat de clavegueres a la urbanització.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, encara hi ha molts rebuts pendents de cobrament, per problemes amb el padró i que per tan és difícil contactar amb el propietari dels terrenys, o per que la notificació enviada per correu tradicional, encara no ha arribat encara al seu destinatari.

És per això que l’oficina de recaptació està trucant als propietaris per tal d’avisar-los de la finalització del termini de pagament, ja que un cop passat avui s’hi afegirà un recàrrec per demora.
Amb tot les obres de clavegueram ja han començat , per la part malgratenca de la urbanització i poc a poc s’anirà obrint la resta de carrers de Ciutat Jardí per anar introduint les canonades del nou sistema de clavegueram. S’espera que les obres puguin durar uns 18 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics