URGENT

Prop de 5 tones d’aliments s’han recollit entre PLF, Malgrat , Tordera i Sta Susanna per ajuda humanitària al Sahara.

Compartiu aquesta història
Tot i que encara no es tenen les dades oficials, la xifra d’aliments de primera necessitat recollits en favor de la caravana solidaria amb el Sàhara podria ser de 5000 quilos.

La campanya de recollida, que es va iniciar fa un mes, ja s’ha acabat i ara es prepara tot el que s’ha recollit, bàsicament sucre llenties i oli, per ser enviat a la base des d’on partirà tota l’ajuda recollida arreu de Catalunya.
En ho ha explicat Josep Gelpí, president de l’Associació solidaria Malgrat amb el Sahara, que ha coordinat la recollida a PLF, Malgrat, Tordera i Sta Susanna.

La caravanna solidaria amb el Sahara partirà en breu cap a la seva destinació, els camps de refugiats saharauis.

Camp de Tinduf, després de les inundacions del febrer de 2005

I les families acollidores de nens saharauis tindran l’oportunitat de viatjar als campaments de refugiats la propera setmana santa.
Es tracta d’un viatja d’ajuda, ja que s’hi porten diners, però també és un viatge de conscienciació i de suport moral als saharauís que viuen desplaçats. El viatge que s’iniciarà el proper 3 d’abril i finalitzarà el 9 del mateix mes, és obert, no sols a les famílies acollidores sinó a tothom qui ho volgui. Ens ho confirma el mateix Gelpí, que a més, ens explica els objectius del viatge.

Aquests és el viatge corresponent a Setmana santa i serà el primer dels 2 viatges organitzats pel Front Polisari. L’altra viatge serà el pont de la constitució el mes de desembre.
Els interessats en viatjar al Sàhara, per uns 550€, poden trucar al telèfon 670 93 65 82 en horari de tardes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics