URGENT

Palafolls treballarà juntament amb 5 poblacions més del Maresme la prevenció de drogodependències.

Compartiu aquesta història

Les regidores de Benestar Social de Palafolls, Malgrat de Mar, Tordera, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella col.laboraran en matèria de prevenció.
Responsables de cada consistori es van reunir en sessió de treball la setmana passada amb la diputada de l’Àrea de Benestar Social, Katy Carreras-Moysi, en la que va assistir en nom del consistori palafollenc, la regidora Dolors Agüera.

Segons la Diputació de Barcelona, aquests municipis de l’Alt Maresme han signat un acord, aprovat pels respectius òrgans de govern, segons el qual, el municipi de Pineda, que és el de major població, gestionarà el conjunt d’ajuts econòmics de l’Àrea de Benestar Social als set municipis. Tots aquests municipis estan adherits a la Xarxa Local de Prevenció de Drogodependències de la Diputació de Barcelona i a partir d’ara es coordinaran en les polítiques de prevenció de drogodependència als municipis realitzant accions comunes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics