URGENT

La Diputació de BCN, ja ha obert la convocatòria dels premis a les millors iniciatives empresarials.

Compartiu aquesta història

Els guardons, que enguany arriben a la 8ª edició, pretenen premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials d’àmbit local.
El que també pretenen aquests premis empresarials és estimular el desenvolupament endogen dels municipis de l’àmbit territorial de la Diputació de Barcelona fomentant la creació de noves empreses vinculades al seu entorn local.
Es premiaran de manera especial les empreses que aportin una major responsabilitat social en les condicions de treball, siguin més respectuoses amb el medi ambient, més innovadores i amb els millors sistemes de gestió de la qualitat i actuïn amb criteris de transparència i compromís social. Els premis es divideixen en 6 categories:
Premi a la millor iniciativa empresarial. Dotat amb 15.000 euros. Premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per dones. Dotat amb 12.000 euros.
Premis dotats amb 9000 €, el Premi a la iniciativa empresarial més innovadora. Premi a la iniciativa empresarial amb major responsabilitat social en les condicions de treball. Premi a la iniciativa empresarial amb el millor sistema de gestió de la qualitat i també amb 9000 € el premi a la iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient.
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 12 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics