URGENT

Falten menys de tres mesos per les eleccions municipals

Compartiu aquesta història
A falta de menys de 3 mesos per les properes eleccions municipals, les 5 formacions que concorreran als comicis, treballen en la confecció de les llistes.
Ahir 27 de febrer es marcava l’inici del periode de 3 mesos previs a la cita amb les urnes el proper mes de maig. A PLF hi concurreran, de moment, 5 formacions polítiques. Tot i que el nombre és el mateix de fa 4 anys, si hi ha diferències en les formacions.
Enguany repeteixen el PSC, CIU, PP I ERC, mentre que s’estrena en aquests comicis ICV. Fa quatre anys es presentava Plataforma per Catalunya, que ja l’any passat va anunciar que no es presentaria enguany a PLF.

logotip de la campanya electoral a Ràdio Palafolls

Pel que fa als caps de llista, en repeteixen 2; Valentí Agustí, que tornarà a encapçalar la llista socialista i Óscar Berman que ho farà de la llista popular, unes llistes que segons Berman, ja estan tancades.
Canvien de cap de llista; CIU amb Xavier Dalmau substituint a Joan Gallard, que serà el número 2 de la fedaració, i Jordi Pedemonte que encapçalarà la llista d’ERC en substitució de Carme Xart, que va renunciar a mitja legislatura, per motius de salut.
Juan Andres Osorio, serà el primer cap de Llista de ICV a PLF, tal i com es va donar a coneixer ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics