URGENT

La policia local de PLF ja ha fet una desena de denuncies a portadors de gossos.

Compartiu aquesta història

Des de fa un mes i mig, la policia local de PLF té en marxa una campanya per controlar el compliment de les ordenances corresponents a la tinença de gossos. Des de l’inici de la campanya ja s’han denunciat a una desena de persones per dur el gos sense lligar o sense morrió en el cas de gossos considerats perillosos o bé per no recollir els excrements de la via.

La campanya, també té la seva vessant informativa. Així des de fa uns dies es distribueixen uns díptics informatius sobre les normes que cal seguir i també informant sobre la posada en marxa del Gorg dels Cans, un espai tancat en ple parc fluvial de la Tordera, en el que es pot deixar lliure el gos.
Ens ho explica Marc Peña cap de la policia local de PLF.

A banda de la informació les sancions les realitzen agents del cos de seguretat de paisà amb cotxe sense rotular per poder copsar la realitat de la situació i passar desapercebuts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics