Aquesta setmana començarà a treballar la comissió d’investigació de Pineda.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El president de la comissió d’investigació de les sospites dels grups de l’oposició sobre possibles irregularitats a les finances municipals, Josep Lluís Fillat (PSC), ja coneix qui composarà la comissió. Els regidors de CiU, Joan Rodés; del PP, Javier Zarco, i la d’ERC, Mònica Palacín, han estat escollits i aquesta setmana s’iniciarà la investigació.
La investigació durarà un mes i haurà d’intentar aclarir les irregularitats en la gestió de les finances municipals denunciades en un informe de la interventora de l’Ajuntament, Nerea Markaida. Aquestes irregularitats es concreten en anomalies en la recaptació d’ingressos, ja que hi hauria expedients pendents de cobrament prescrits que l’Ajuntament no ha arribat a cobrar, i que l’alcalde de Pineda, el convergent Joan Morell situa en un valor no superior a 150€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics