URGENT

El proper 24 de Març es farà la inauguració de la biblioteca Municipal de PLF.

Compartiu aquesta història
Així ho diu la plana web de la diputació de BCN, organisme del qual depen la seva gestió a partir d’ara.

La data feia dies que es contemplava com a possible, i de fet durant la presentació del llibre La biblioteca municipal Enric Miralles, la passada setmana, ja va ser la data que l’alcalde de PLF va donar com a possible, però amb moltes reserves, perquè era la Diputació de BCN qui havia d’acabar la feina.
Amb la publicació de la data d’inauguració de la biblioteca el proper dissabte 24 de març, cal saber si finalment es farà un acte d’inauguració, o tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals senzillament s’obriran portes de la biblioteca a partir d’aquesta data.

L’alcalde de PLF va manifestar a aquesta emissora la passada setmana que buscaria un consens amb la resta de formacions municipals per tal de poder realitzar un acte d’inauguració. De fet la pròpia web de la diputació anuncia que en breu s’especificaran els actes de celebració.
La biblioteca Enric Miralles, obra pòstuma de l’arquitecte barceloní, serà una biblioteca amb els mateixos serveis que la resta de biblioteques que depenen de la Diputació de Barcelona. El seu director, Josep Maria Simon explica a aquesta emissora quins serveis oferirà a partir del 24 de març la biblioteca.

La biblioteca de PLF tindrà un espai dedicat al seu arquitecte. Serà la sala Enric Miralles, on es recopilaran les informacions i publicacions que facinm referència a l’arquitecte barceloní mort l’any 2000, i autor d’obres com el parlament d’Escòcia a Edimburg, el campus de l’universitat de Vigo o de la remodelació del mercat de Sta Caterina a BCN.

La biblioteca municipal també acollirà una col.lecció de les publicacions fetes pels ajuntaments del Maresme des de la transició i fins avui.

Consulteu el web de la diputació de BCN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics