URGENT

La llar d’infants de Malgrat estarà acabada d’aquí a 4 mesos, tot i l’enderroc de la feina feta fins ara per deficiències del formigó.

Compartiu aquesta història

La passada setmana s’havia d’enderrocat l’encofrat realitzat fins ara a la futura llar d’infants de Malgrat, la primera de pública que tindrà la població, després que es detectés la baixa resistència del formigó de la planta construïda.

L’Ajuntament, el director de l’obra, l’empresa del formigó i l’empresa constructora han pres la decisió d’enderrocar l’estructura davant els resultats dels assajos fets al formigó.

L’alcaldessa, Conxita Campoy, ha explicat que “davant el dubte que la construcció pogués patir alguna patologia s’ha decidit enderrocar i tornar a fer el forjat, perquè la feina no responia a l’encàrrec fet per l’Ajuntament a l’empresa constructora”.
Les obres de construcció de la llar d’infants municipal van començar el
passat mes de setembre i van ser adjudicades per més d’1 milió d’€.

El regidor d’ensenyament de Malgrat, el popular Joan Carles Tagua, ha explicat a aquesta emissora que tot i els inconvenients el servei de llar d’infants començarà el proper mes de setembre, ja que preveu que les obres acabin d’aquí a 4 mesos, el proper mes de juliol. Tagua assegura que a finals de maig o el juny es faran les preinscripcions de la nova llar d’infants. Escoltem al regidor d’ensenyament de Malgrat Joan Carles Tagua.

Tot i això segons ha pogut saber aquesta emissora dimecres l’empresa presentarà el calendari d’obres definitiu de la llar d’infants.
La nova lla d’infants, que s’està construint als terrenys de les antigues casernes de Malgrat, tindrà una capacitat de 102 places d’educació infantil d’entre 0 a 3 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics