URGENT

El parc fluvial de la Tordera acollirà un circuit de Bicicross

Compartiu aquesta història

Aquests dies s’ultimen els detalls que permetran tenir un circuit per a bicicletes en ple parc de la Tordera. La iniciativa de realitzar aquests circuit ha estat d’un grup d’adolescents que es van adreçar al consistori per demanar un espai on poder practicar amb les seves bicicletes.

La proposta dels joves va ser acceptada i de fet ja han començat els treballs d’adequació de l’espai on quedarà fixat el circuit. En ho ha explicat Joan Grimal, regidor de Medi Ambient.

Amb aquest circuit el parc fluvial de la Tordera guanya un nou espai per el lleure.No és l’única iniciativa surgida a partir d’iniciatives dels joves, ja fa molts anys la proposta d’uns joves que es van adreçar al consistori van permetre la construcció d’un petit espai dedidat al monopatí al barri de St Lluis, a la zona esportiva de la Figuerassa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics