URGENT

10 dies després que sortís la notícia, ahir l’ajuntament de Malgrat va fer públic un comunicat sobre les accions contra la revista “Som-hi”.

Compartiu aquesta història

Segons el comunicat es vol puntualitzar algunes de les informacions aparegudes en diferents mitjans de comunicació en relació a les accions penals i civil que ha emprés el consistori malgratenc contra la revista local “Som-hi”, per un presumpte delicte de calumnies i injuries.
Segons el comunicat, les accions estan basades en un informe d’un advocat que determina que amb els articles apareguts al “Som-hi”, textualment, han ultrapassat reiteradament els límits legalment establerts menyspreant, desacreditant o desprestigiant a membres de la corporació i en especial a l’alcaldessa de la població, Conxita Campoy.

El comunicat, penjat a la plana web del consistori, explica que les accions legals són contra el representant del “Som-hi”, ja que els articles susceptibles de delicte estan signats amb pseudònim i per tan no ho poden fer directament a la persona que els escriu.

El comunicat conclou en reiterar que les intencions del consistori no són les de coartar la llibertat d’expressió sinó sotmetre a judici les expressions ofensives cap a l’alcaldessa per saber si són constitutives de delicte.

El comunicat també diu que els membres de la comissió de govern, que van votar a favor d’actuar contra el “Som-hi”, tenien coneixement i consentiment sobre les intencions de l’alcaldessa de Malgrat de Mar.

Aquesta és la primera vegada que tenim una versió oficial del consistori de Malgrat davant aquestes actuacions contra la revista local que han causat un gran rebombori a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics