URGENT

Julio Alberto i Delfí Geli parlaran de la prevenció del consum de drogues aquest divendres a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història
L’Agrupació Barça Veterans i la Fundació FC Barcelona porten a Malgrat de Mar el programa “Enganxa’t a l’esport”, un cicle de xerrades dels exjugadors del Barça per contribuir a la prevenció del consum de droga.
Es tracta d’una taula rodona amb col·loqui obert a tothom, a càrrec dels exjugadors Julio Alberto i Delfí Geli, de dos components de l’Agrupació Barça Veterans i d’un psicòleg, i es farà divendres a les 2/4 de 9 del vespre a la Biblioteca La Cooperativa.

Delfí Geli, va ser al barça el 1990 Julio Alberto en la seva època de jugador

A més, durant tot el divendres es faran altres activitats complementàries.
Al matí, Julio Alberto oferirà dues conferència als escolars de diferents centres del municipi, una a les 10 h del matí i una altra a les 11.30 h, al Centre Cultural. A les sis de la tarda, al camp de futbol municipal tindrà lloc una trobada amb els components de l’Escola Municipal de Futbol amb exjugadors de l’Agrupació Barça Veterans.
L’objectiu del programa “Enganxa’t a l’esport” és aportar el testimoni personal dels exjugadors del FC Barcelona sobre el seu coneixement o contacte amb el món de la droga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics