URGENT

Valentí Agustí, alcalde de PLF, ha convocat aquesta nit el ple, per que hi puguin ser el màxim de regidors possibles.

Compartiu aquesta història

Agustí contesta així les crítiques que van fer ahir tant CIU com el PP, que l’acusaven de convocar el ple un dimarts per evitar la participació de la població.
Agustí ha recordat als regidors de l’oposició que la primera intenció era fer el ple el dia 2 de març, però que a instàncies de CIU es va canviar la data per que coincidia amb el sopar de presentació del candidat nacionalista de PLF. La intenció després era convocar el ple pel divendres següent, dia 9, però el regidor d’hisenda del consistori Palafollenc, Josep Ribas, es trobava de viatge de feina i no podia arribar a l’hora, pel que finalment s’ha hagut de convocar el dimarts.

Agustí també assegura que al ser un dels últims plens de la legislatura, calia tenir una sèrie de documentació d’altres organismes que han trigat a arribar, com ara informes de l’ACA.

Escoltem a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Tan CIU com PP, van criticar el dia del ple, que es farà aquests vespre, i també el seu ordre del dia, que inclou 23 punts. Per l’oposició s’intenta que la gent que l’endemà treballa no pugui assistir als plens. Agustí en aquests sentit ha recordat que ell també treballa tan els dimecres com els dissabtes.

La sessió plenària, que com dèiem té 23 punts a l’ordre del dia, començarà a les 8 del vespre a la sala de plens de l’ajuntament de PLF, i serà transmesa en directe per RP i per la nostra plana web; www.radiopalafolls.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics