URGENT

El ple d’ahir també va tractar sobre Inditex

Compartiu aquesta història

Els grups de l’oposició van criticar la forma amb la que l’equip de govern ha portat el tema des del principi, que segons denuncien ha estat d’amagat.

El PP, en el ple d’ahir també va demanar explicacions a l’alcalde d’unes informacions que havien rebut de forma anònima, segons les quals Valentí Agustí podria percebre 400 milions de pessetes si finalment Inditex arriba a instal·lar-se a PLF, i que per això té tan d’interès en aquest tema.

Va ser el regidor popular Juan Garcia Urrea, qui va fer la pregunta a Agustí.

La pregunta havia estat entrada per registre setmanes abans i Agustí tenia preparada una carta per respondre, que va llegir ahir. En ella critica les formes del PP i els recomana que si li donen més credibilitat a un anònim que al representant de la ciutadania, portin el tema a la justícia.

Inditex té des de fa anys una planta a Tordera, dedicada a les marques, Massimo Dutti, Bershka i Oysho, la seva línia de roba interior. No tan sols és una planta logística sinó també hi tenen departaments creatius i d’aparedors i espera ampliar la seva base operativa a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics