URGENT

L’oposició a l’ajuntament de PLF denuncia possibles irregularitats en una venda de terrenys propietat de familiars d’un regidor.

Compartiu aquesta història
En la sessió plenària d’ahir, CIU, PP I ERC van denunciar la compra venda d’un terrenys propietat d’uns familiars de Joan Grimal, regidor de Medi Ambient i Governació de l’Ajuntament de PLF.

Segons els partits polítics, el terreny, que té una qualificació de rústic, s’ha venut, o té una opció de compra, tal i com va puntualitzar el mateix Grimal, per part d’una promotora immobiliària, que posa com a condició de la venda que en una sèrie d’anys, els terrenys s’hauran de requalificar.

Els tres partits de l’oposició, a l’igual que diferents diaris nacionals i catalans, van rebre un sobre anònim amb fotocòpies de la documentació relativa a aquesta compravenda, o opció de venda.

Xavier Dalmau de CIU exposava així les possibles irregularitats

Segons va llegir òscar Brerman del PP, el contracte inclou una capsula que trencaria el contracte. Abans de 8 anys els terrenys hauran d’estar requalificats. Escoltem Òscar Berman llegint la clausula:

Berman, va demanar ahir la constitució d’una comissió d’investigació per tal de depurar aquestes possibles irregularitats.
Per la seva banda el regidor d’ERC, Jordi Pedemonte, va anunciar que estaria molt pendent dels aconteixaments que es pugfuin dur a terme a partir d’ara, ja que fins al moment, segons Pedemonte, no existeix delicte.

Joan Grimal, per la seva banda va recordar que els terrenys són dels seus familiars i no seu, i que tenen el dret de fer una venda de terrenys a qui vulguin com qualsevol ciutadà

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí va recordar que la pràctica de comprar terrenys agrícoles, per esperar una requalificació és habitual en les promotores immobiliaries, que així poden ampliar el seu marge de benefici. Agustí també reconeix que la nostra població està pendent de la construcció de 2000 habitatges, que seran al mercat a partit del desenvolupament aprovat de diferents sectors de la població, i que no veu factible la requalificació de la zona denunciada abans de 10 anys, si és que finalment es fa.
Escoltem l’alcalde de PLF, Valentí Agustí:

L’enviament de les cartes anònimes, amb matasegells de Blanes, a diferents mitjans de comunicació va fer que ahir hi haguessin nombrosos mitjans gràfics a la sala de plens de l’ajuntament de PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics