URGENT

L’ajuntament de PLF aprova per assentiment una demanar que el departament de Medi Ambient, faci la depuradora al pla de Grau de Malgrat

Compartiu aquesta història
L’últim ple de l’ajuntament de PLF va aprovar, per assentiment, instar al Departament de Medi Ambient que torni ha estudiar la proposta d’instal·lar la depuradora de l’Alt Maresme a la zona propera a la Tordera, del Pla de Grau, al terme de Malgrat de Mar. Segons el ple, és l’opció amb més consens polític i la proximitat amb el riu ofereix la possibilitat d’evocar-hi l’aigua tractada.

La moció, aprovada per tots els grups polítics, demana que si finalment no s’escau la instal·lació a Malgrat, s’estudiïn altres alternatives urgentment, ja que és una infrastructura molt necessària per les poblacions a les que ha de donar servei, entre elles PLF.

De fet la xarxa de clavegueram que s’està fent a Ciutat Jardí, ha d’acabar a la nova depuradora, que encara no s’ha començat a fer.

Ja l’any passat el departament de Medi Ambient i habitatge va resoldre fer la depuradora en uns terrenys a primera línia de mar, entre Pineda i Sta. Susanna, al costat de l’actual decantadora.
Les mobilitzacions civils, polítiques i fins i tot empresarials, no han fet replantejar el projecte al govern català, que fa 1 mes, admetia, a aquesta emissora, que el projecte és ferm i que es farà a Pineda.

En la sessió va assistir-hi el regidor del PP de Pineda Norbert Pelaez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics