URGENT

5737 kg de material humanitari. Aquest és el resultat final de la recollida solidària amb el Sàhara.

Compartiu aquesta història

L’13a. Caravana Catalana d’Ajut Humanitari destinada als Campaments de Refugiats Saharauís a Tindouf (Algèria), ha tingut una bona resposta per part de Malgrat, Tordera, Palafolls i Santa Susanna.
En la campanya d’enguany s’ha recollit prop de 6 tones de d’aliments entre oli, llenties, sucre i d’altres productes variats.
El dia 3 de març es va tancar la recollida al magatzem central de Martorell des d’on va sortir la 13a caravana solidària amb el Sàhara amb tota l’ajuda recollida arreu de Catalunya, que podria superar les 350 tones d’aliments.
A casa nostra s’ha recollit més de 3700 quilos de llenties, prop d’una tona de sucre i més d’una tona entre oli i arròs.

Les campanyes d’aliments dels dos darrers anys han pal·liat, en part, la situació d’emergència alimentària als Campaments de Refugiats, on hi viuen més de 200.000 persones.
L’associació solidària Malgrat amb el Sàhara, qui organitza la recollida a casa nostra destaca que la recollida humanitària és un projecte eficaç per pal·liar les mancances de la població saharauí exiliada a Tindouf (Algèria), i que a més que és un projecte solidari participatiu, i que permet difondre i sensibilitzar l’opinió pública sobre la situació que pateix el poble saharauí.
A hores d’ara l’ajut humanitari ja és camí d’Algèria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics