URGENT

Crisi al PP de Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història
La secció local del PP de Malgrat no està passant pel millor moment. Dins el partit a Malgrat hi ha dues línies diferenciades i enfrontades. Tan que fins i tot el cap de llista dels populars malgratencs a les properes eleccions municipals, Miguel Muñoz, s’ha arribat a plantejar no ser el candidat a les eleccions.

El passat dijous al vespre Muñoz i el regidor Joan Carles Tagua, van assistir a una reunió d’urgència amb la Junta Provincial de Barcelona per desencallar la situació. A la reunió també va assistir el president de la secció local del partit i enfrontat amb Muñoz, Ramon Martínez.

Miguel Muñoz

Segons ha explicat el candidat popular, la manca de suport i l’oposició per a poder renovar la llista electoral de les municipals del 27 de maig, havia fer trontollar la seva presentació. Escoltem a Miguel Muñoz

Finalment Muñoz serà el cap d’una llista compartida per les dues faccions populars. De tota manera les persones de la seva confiança seran les que encapçalaran la llista popular a Malgrat. Ens ho explica Miguel Muñoz.

Precisament aquesta encapçalament de la llista amb persones de la seva confiança, farà, segons Muñoz, que no es repeteixin les picabaralles viscudes aquests mesos.
Miguel Muñoz, de 37 anys i nascut a Badalona, va viure molts anys a PLF i es va incorporar al Partit Popular de Malgrat de Mar apadrinat pel regidor popular Joan Carles Tagua.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics