URGENT

El carrer Can Crosas ja està asfaltat

Compartiu aquesta història

Després de dies d’incerteses el carrer que comunica la piscina amb el Palauet de PLF ja s’ha asfaltat.

Al carrer, a l’igual que als carrers paral·lels s’hi ha fet el canvi de clavegueres corresponent al pla director que ha de garantir un millor funcionament del servei de recollida d’aigües per evitar situacions com les l’octubre del 2006, quan van quedar anegades diferents parts del municipi per culpa d’un fort aiguat.

Sorea, ha estat l’empresa que ha realitzat les obres del pla director. Per alleugerir la feina, les tasques d’asfaltatge s’havien contractat a dues empreses diferents, però una d’elles, la que feia precisament l’asfaltatge de Can Crosas, va fer fallida i va deixar les tasques a mitges. Així el carrer ha hagut de viure moltes jornades amb el carrer ja fresat i preparat per asfaltar.

Ara Sorea ha contractat una nova empresa per a que acabi les obres, i avui ja ha estat obert al trànsit després de les tasques d’asfaltatge final.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics