Ja es saben els actes de presentació de la nova biblioteca de PLF.

Aquests dissabte s’inaugura la nova biblioteca pública Enric Miralles de PLF, després de 7 anys de construcció. Els actes d’inauguració començaran a les 5 de la tarda amb un espectacle infantil a les portes de la biblioteca amb el grup Pentina el gat, que oferirà l’espectacle Queixalada. A les 6 de la tarda s’obriran les portes de la biblioteca per acollir un recital dels alumnes de l’institut d’ensenyament secundari de PLF que han preparat una extracció de les principals obres de la literatura universal, per donar el tret de sortida del servei bibliotecari.

Un quart d’hora després es farà l’acte inaugural, que encara s’ha de confirmar la seva configuració, ja que ens trobem en període preelectoral i els partits amb representació municipal, ultimen aquests acte d’inauguració, al qual podria assistir el conseller de Cultura Josep Maria Tresserres.
A2/4 de 7 de la tarda, després dels parlaments, està previst que el prestigios animador infantil Jordi Tonnetti iniciï dins l’espai infantil de la biblioteca, l’explicació de contes infantils seleccionats amb el títol de Pessics de contes.
Tot i que la inauguració es farà aquests dissabte la web de la diputació de BCN, avisa que el servei no començarà a partir de dissabte, sinó que el servei habitual encara haurà d’esperar un temps en posar-se en marxa.
La biblioteca de PLF acollirà uns 12 mil llibres, una sala dedicada al seu arquitecte, el reconegut Enric Miralles i una altre sala dedicada a les publicacions realitzades pels ajuntaments democràtics del Maresme. També està pensada la inclusió d’un espai dedicat a l’horta de la comarca.

FOTO: Carles Gorini

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics