URGENT

Malgrat de Mar organitza l’exposició "Gradua’t en Energia" en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Compartiu aquesta història

Aquesta exposició pretén millorar el coneixement de les Energies renovables i entendre el significat d’Eficiència energètica, a més de donar informació de com estalviar energia, conèixer les polítiques i normatives per aconseguir un ús sostenible de l’energia i comprendre els objectius de la Nova Cultura Energètica. L’exposició es presenta com un concurs televisiu, “Gradua’t en energia!”, que es desenvolupa en tres aparells de televisió. Els visitants poden seguir el concurs com si en veiessin un de real al plató de la televisió. Acompanya l’exposició un moble de cubs giratoris arrenglerats amb preguntes i respostes sobre energia
Fins el dimarts de la setmana vinent, la mostra es pot visitar al pavelló Germans Margall.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics