URGENT

Qui vulgui aconseguir el certificat digital podrà tramitar-ho a través de l’Ajuntament de PLF.

Compartiu aquesta història

El consistori és ja entitat col·laboradora cosa que facilita els tràmits als palafollencs que vUlguin fer-se el certificat digital. Aquests certificat és com un DNI per tal de fer gestions a través d’internet com ara fer la declaració de la renda, i permet operar amb diferents administracions a traves de la xarxa.
El certificat digital és una manera de validar que qui signa les peticions o els documents és realment la persona indicada i assegura la integritat de les dades que s’envien així com la seva confidencialitat
Qui necessiti o vulgui el certificat haurà de fer la petició a través d’internet a la plana web idcat.net, i després haurà de validar la informació introduïda a l’ajuntament de PLF. Per fer la validació cal portar una fotocòpia del DNI i al consistori es farà la compulsa de la fotocòpia certificant que les dades són correctes i l’usuari rebrà després el seu certificat digital per començar a operar amb la seva identitat, o DNI digital.Poden trobar més informació sobre el certificat digital a la plana web del consistori; palafolls.cat o bé al propi consistori en horari d’oficina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics