Qui vulgui aconseguir el certificat digital podrà tramitar-ho a través de l’Ajuntament de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori és ja entitat col·laboradora cosa que facilita els tràmits als palafollencs que vUlguin fer-se el certificat digital. Aquests certificat és com un DNI per tal de fer gestions a través d’internet com ara fer la declaració de la renda, i permet operar amb diferents administracions a traves de la xarxa.
El certificat digital és una manera de validar que qui signa les peticions o els documents és realment la persona indicada i assegura la integritat de les dades que s’envien així com la seva confidencialitat
Qui necessiti o vulgui el certificat haurà de fer la petició a través d’internet a la plana web idcat.net, i després haurà de validar la informació introduïda a l’ajuntament de PLF. Per fer la validació cal portar una fotocòpia del DNI i al consistori es farà la compulsa de la fotocòpia certificant que les dades són correctes i l’usuari rebrà després el seu certificat digital per començar a operar amb la seva identitat, o DNI digital.Poden trobar més informació sobre el certificat digital a la plana web del consistori; palafolls.cat o bé al propi consistori en horari d’oficina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics