URGENT

Demà la diputació de BCN podria dir el dia en que la biblioteca començarà a funcionar regularment.

Compartiu aquesta història

A principis d’aquesta setmana la Diputació de BCN havia anunciat a la seva plana web que la biblioteca encara no començaria a funcionar, tot i que la inauguració fos aquests dissabte a la tarda. Segons ha pogut saber aquesta emissora demà podrien decidir la data d’entrada en funcionament que segons algunes fonts consultades podria ser dins la propera setmana.
La nova biblioteca Enric Miralles, que així és el seu nom oficial, acollirà més de 15 mil volums literaris. A més el nou equipament disposarà d’un fons de 1.800 CDs, DVDs i vídeos, a més de 59 revistes i 7 diaris. La biblioteca, de 623 m2, oferirà informació i préstec de llibres i material audiovisual, accés públic a Internet, àrea de música i zona de Wi-Fi per augmentar els punts d’accés públics gratuïts a internet i descongestionar l’actual servei públic ofert per la biblioteca. L’usuari es podrà connectar a internet des de qualsevol dels seus dispositius mòbils (ordinador portàtil, agenda personal digital (PDA), telèfon mòbil de 3a generació…)
La Enric Miralles és la 177ª biblioteca gestionada per la Diputació de BCN, que ha aportat 356 mil€ d’inversió al projecte, que es va començar a gestar l’any 2000. A la inauguració assistirà el diputat de cultura de la diputació de BCN, Carles Ruiz.
L’hora de la biblioteca, ja està tancat. L’equipament obrirà cada tarda de dill a div de 4 a 2/4 de 9 del vespre i dos matins de 10 a 2 del migdia. El matins seran el dijous i el dissabte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics