URGENT

El Castell de PLF podria ser una de les 7 meravelles de Catalunya.

Compartiu aquesta història
L’Organització Capital de la Cultura Catalana i Catalunya Ràdio, han iniciat el procés per a elegir les set meravelles del patrimoni cultural material de Catalunya, i el nostre castell és a la llista de 90 propostes per esdevenir meravella.
El president de l’organització Capital de la Cultura Catalana; Xavier Tudela, ens explica quin és l’objectiu d’aquesta iniciativa.

El castell de PLF

Els candidats a Maravella Catalana han de ser indrets de valor excepcional, han de representar una obra mestra de l’enginy humà, ser un testimoni excepcional de l’arquitectura, O bé ser un exemple d’algun període de la història de Catalunya.
La campanya per a trobar les set meravelles del patrimoni cultural material de Catalunya té dues fases.

La seleccionarà les propostes que aniran a la fase final. Tothom qui ho desitgi pot fer la seva aportació a través de la plana web http://www.ccc.cat/ .

Una d’aquestes aportacions a la comarca del Maresme és el Castell de Palafolls. Competeixen a la comarca les ruines romanes de Torre Llauder a Matarí i la casa de Domenech i Muntaner a Canet.

Passarà a la segona i última fase, com a mínim, una proposta de meravella per cada comarca. També accedirà directament a la fase final tot el patrimoni de la humanitat declarat per la Unesco, com ara el Parc Güell, o la Casa Milà de BCN.

Quin és el proces del castell de PLF per convertir-se en Maravella de Catalunya hoi explica el president de l’organització Capital cultural, Xavier Tudela

Qui volgui votar al castell de PLF com a Meravella de Catalunya ho pot fer a www.ccc.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics