A les 4 de la tarda finalment obrirà de forma regular la biblioteca pública Enric Miralles.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’una setmana on la Diputació havia avançat que no savi a si la biblioteca obriria o no les seves portes després de la inauguració, finalment avui dilluns a les 4 de la tarda obrirà el nou equipament.

Obrirà però no al 100%, ja que per exemple encara no es podrà fer el préstec de llibres. Aquesta setmana s’aprofitarà per fer jornada de portes obertes i per començar a expedir els carnets de biblioteca per a qui no en tingui.

Tot i això el director de la Biblioteca Josep Maria Simón espera que dins aquesta setmana ja es pugui fer més serveis als usuaris, serveis que s’aniran incorporant a poc a poc.
-*
Les persones que vulguin sol·licitar el carnet de la biblioteca que li permetrà treure en préstec; llibres, cd’s o DVD’s, sols necessita el carnet d’identitat. El carnet de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona, serveix per a totes les biblioteques que gestiona la diputació, pel que si algú en té un d’una altra biblioteca no cal que se’n faci un de nou.
El carnet és gratuït i no cal portar fotografia.
Avui la biblioteca obrirà de 4 a 2/4 de 9 del vespre, i tot i que no es podran treure llibres si que es podran consultar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics