URGENT

A les 4 de la tarda finalment obrirà de forma regular la biblioteca pública Enric Miralles.

Compartiu aquesta història

Després d’una setmana on la Diputació havia avançat que no savi a si la biblioteca obriria o no les seves portes després de la inauguració, finalment avui dilluns a les 4 de la tarda obrirà el nou equipament.

Obrirà però no al 100%, ja que per exemple encara no es podrà fer el préstec de llibres. Aquesta setmana s’aprofitarà per fer jornada de portes obertes i per començar a expedir els carnets de biblioteca per a qui no en tingui.

Tot i això el director de la Biblioteca Josep Maria Simón espera que dins aquesta setmana ja es pugui fer més serveis als usuaris, serveis que s’aniran incorporant a poc a poc.
-*
Les persones que vulguin sol·licitar el carnet de la biblioteca que li permetrà treure en préstec; llibres, cd’s o DVD’s, sols necessita el carnet d’identitat. El carnet de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona, serveix per a totes les biblioteques que gestiona la diputació, pel que si algú en té un d’una altra biblioteca no cal que se’n faci un de nou.
El carnet és gratuït i no cal portar fotografia.
Avui la biblioteca obrirà de 4 a 2/4 de 9 del vespre, i tot i que no es podran treure llibres si que es podran consultar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics